sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Hyvät SaiMelaiset !

1)  Tilaa ja istuta Suomen 100-vuotisjuhlakuusia ns. tulevaisuuden kuusia  

Etämetsänomistajien Liitto välittää 60 euron paketteja, joihin sisältyy 100 kappaletta  tulevaisuuden kuusia+erikoispinssi+kunniakirja. Katso liitetiedoston ohje.

Paketin voit noutaa toukokuussa Irma Wellingin pihalta  Lemiltä, Kesäniementie 64.


2)  Lähde tutustumaan Kontorta-männikköön  ja Lauri Nevalaisen metsään lähellä Lappeenrantaa

Menemme tutustumaan  Pohjois-Amerikasta alunperin kotoisin olevaan nopeakasvuiseen kontorta-mäntymetsikköön Ylämaan tien sivutien Syvämaisentien varteen to 20.4.2017. Syvämaisentielle käännytään Lappeenrannan suunnasta vasemmalle Kanalammen&Melkkolan tien risteyksen jälkeen. Lähtö kimppakyydeillä Mhyn parkkipaikalta, Lavolankatu 10, klo 17. Metsikön omistaa Tornator Oy ja alueella on käynnissä hakkuut. Lauri Nevalaisen metsä, jossa käymme paluumatkalla katselemassa ja kuulemassa sen metsän tarinan, sijaitsee siinä lähellä Puralassa.

3) Kutsu kokenut yhdistyksemme metsänomistaja kanssasi metsäkävelylle omaan metsääsi

Metsäkävelylle kutsua odottavat  Kari Monto Imatralta  puh. 044 500 1952  ja Hannu Turkki Ylämaalta puh. 040 720 4502.

4) Myytävänä olevan metsätilan porukka-arviointi

Kutsu yhdistyksen metsänomistajia arvioimaan sinua kiinnostavaa myynnissä olevaa kohdetta. Ilmoita kiintoisasta arviointikohteesta Irma Wellingille,joka kutsuu porukan koolle.


Liitetiedosto


Etämetsänomistajien Liitto ry 

Suomi 100V juhlametsikkö-ISTUTA 100 KOTIMAISTA KUUSTA SUOMEN JUHLAVUODEN KUNNIAKSI
Etämetsänomistajien Liitto organisoi maamme 100-vuotisen historian kunniaksi liiton jäsenyhdistysten jäsenille mahdollisuuden istuttaa 100 tainta. Taimet ovat yksivuotisia kotimaisia Suomen 100-vuotisjuhlakuusia. Taimet toimitetaan toukokuun 2017 alussa ja niitä riittää kevään toimitukseen 150 ensimmäiselle tilaajalle. Jos kysyntä ylittää tarjonnan, niin syksyllä voidaan toimittaa taimia lisää.
Sadan taimen lisäksi Etämetsänomistajien Liiton organisoimaan kotimaisten kuusien istutustapahtumaan liittyy erikospinssi, joka on isompi kuin normaali pinssimme ja siinä on mainittu Suomen juhlavuosi. Pinssin lisäksi kaikille tapahtumaan osallistuville toimitetaan henkilökohtainen kunniakirja 100 taimen istutuksesta.
Sadan kotimaisen taimen, pinssin ja kunniakirjan hinta on 60 euroa. Etämetsänomistajien Liitto laskuttaa tilauksen ennen taimien toimitusta. Taimet toimitetaan 100 kappaleen paketeissa kunkin Etämetsänomistajien Liiton jäsenyhdistyksen ilmoittaman henkilön pihaan, mistä jokainen voi noutaa omat taimensa. Siitä, että taimet ovat noudettavissa, ilmoitetaan kaikille tilaajille erikseen. Pinssi ja kunniakirja toimitetaan kotiosoitteeseen.
Arvoisa Etämetsänomistaja ! Tee nyt Suomen 100-vuotisen historian kunniaksi teko, joka sekä näkyy valitsemassasi maisemassa vuosikymmeniä että on samalla ilmastoteko tulevia sukupolvia ajatellen. Kunniakirja seinälläsi varmistaa sen, että myös tulevat polvet tietävät metsikön perustamisesta sen jälkeen, kun Sinä et ole enää siitä kertomassa.
Tilaukset tehdään Liiton nettisivuilta tilauslomakkeella viimeistään 21.4.2017. Ilmoita myös se kunta, johon kuuset istutetaan, niin Sinulle osataan toimittaa oikeaa alkuperää olevat taimet.
Terveisin
Rauno Numminen
rauno.numminen@etamol.fi
p. 0500 328 333
Jaakko Temmes
jaakko.temmes@etamol.fi
p. 045 670 1581 


Kellokeskiviikon terveisin,
Irma W, pj, 040 555 4228


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti