sunnuntai 27. toukokuuta 2018


Hei SaiMelaiset !
Opettavaiset ja yhteisölliset metsäretkemme alkavat:

1) La 2.6 klo 10 Metsäretki Ylämaalle Metsäyhtymän Mäkinen&Niemi taimikoihin ja visakoivikkoon-Kokoontuminen Ylämaan Korupirtillä, Kivikyläntie 7, klo 10-Kimppakyytejä varten lähtö Mhy:n parkki-paikalta, Lavolankatu 10, -klo 9:15.

Aiheita:-Tutustuminen kuusikoivikkoon ja syksyllä 2012 istutettuun ja 2016 raivattuun kuusikkoon ja sen ojitukseen sekä visakoivikkoon-Kokemusten vaihtoa ja metsäkahvit&makkaranpaistoa Mäkisen Imelin ja Erkin laavulla-ETAMOLin terveiset ja kuvauskopterin (dronen) käyttö metsien katseluun ja kuvaukseen sekä demonstraatio, Jaakko Temmes, Etämetsänomistajien Liiton (ETAMOL) uusi  puheenjohtaja Ilmoittautumiset Irma Wellingille (irmawelling.iwell@gmail.com) viimeistään ke 30.5.

2) La 16.6 klo 10 Metsäretki Ylämaalle Pertti Metsämuurosen ja Yhteismetsä Tuohen  metsiin, Kasarintie 1001, Ahomäki ja Juha Hovin saha&höyläämöön-Kimppakyytejä varten lähtö Mhy:n parkkipaikalle Lavolankatu 10, klo 9

Aiheita:-Juha Hovin sahaan&höyläämöön tutustuminen-Tutustuminen Pertin talvella 2018 harvennettuun 45-50 vuotiaaseen männikköön-Tutustuminen Yhteismetsä Tuohen jatkuvan kasvatuksen kohteeseen ja Yhteismetsä Tuohen ja Metsäpalvelu Silmun esittely, metsänhoitaja, hoitokunnan pj.  Jussi Saarinen Metsäpalvelu Silmu-Kokemusten vaihtoa ja metsäkahvit&makkaranpaistoa Pertin laavulla-Kärkipyörän Husqvarnan sähkökäyttöisten sahojen esittelyt ja kokeilutIlmoittautumiset Irma Wellingille (irmawelling.iwell@gmail.com) viimeistään ke 13.6.

3) Valitettavasti Metsä 2018-messuja ei järjestetä tänä vuonna eikä niin ollen messumatkaakaan.

4)  Kimppakyytimatka ostoksille Uittokaluston myymälään Savonlinnaan ja tutustuminen Luston metsämuseoon Punkaharjulla toteutetaan kesäkuussa,jos lähtijöitä löytyy. Monnon Kari on luvannut ottaa mukaan peräkärryn.Uittokalusto on auki arkisin klo 8-16 ja Lusto klo 10-19. Ilmoittele Irma Wellingille (irmawelling.iwell@gmail.com) päivämäärätoiveesi ! 5) Hirvet metsänhoidossa Metsäkynä-kirjoitus on saanut jatko-osan http://www.saimaanmetsanomistajat.fi/p/metsakyna_7.html


27.5.2018
Metsäterveisin,Irma W, pj040 555 4228


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti