tiistai 29. maaliskuuta 2016

Puheenjohtaja tiedottaa 29.3.2016


Olimme hyvin edustettuina Imatralla viime viikonloppuna pidetyissä Etämetsänomistajien Liiton vuosikokouksessa ja oheistapahtumissa. Varsinaisena kokousedustajana oli paikalla Irma Welling ja mukana olivat myös Kari Monto ja Erkki Outinen. Iltajuhlaan osallistuivat lisäksi Annukka Kimmo ja Tony Vesterinen. Vuosikokousesitelmöitsijä prof. Timo Kärki kertoi puumuovikomposiittien mahdollisuuksista ja  lupasi liittyä yhdistykseemme sekä osallistua kesäkuun metsäretkelle. Kuulimme myös pakurikäävän uusista liiketoimintamahdollisuuksista. Pakurin keinoviljelyssä ymppejä eli sieni-istukkaita laitetaan esiharvennettavien koivujen runkoon ja 5-6 vuoden kasvatuksella voidaan päästä 150 € runkohintaan. Kun pakuri on valmis, koko puu kaadetaan.   

Vuosikokoustiedote löytyy osoitteesta www.etamol.fi.

Blogi-sivumme löytyvät nyt osoitteesta  www.saimaanmetsanomistajat.fi

Ainakin viikon saimme  nauttia hankiaiskeleistä ja taimikoiden raivaus oli kevyttä "pellin päällä" kävelyä ! Yllätys yllätys, löysin kalasääksen pesän viime kesänä ostamastani suometsästä.

Hyvää kevään odotusta ja seuraava tapahtumamme on vierailu  UPM Kaukaalle  ke 20.4. Siellä aiheina tutustumiskierroksen lisäksi  mm. metsän arvioinnin luotettavuus ja puun hintaan vaikuttavat tekijät. 

Metsäterveisin,
Irma Welling,pj
040 555 4228

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti