maanantai 14. joulukuuta 2020

 

Hei SaiMelaiset,


Luonnonvarakeskus (Luke) järjestää webinaarin "Jatkuvapeitteinen ja jaksollinen metsänkasvatus-vastakkainasettelusta yhteiseloon”.

Jos koronatilanne sallii, SaiMe järjestää yhteiset webinaaritilaisuudet jäsenemme Ilkka Snellmanin Kaakontiedon tiloissa Skinnarilassa. Joka tapauksessa voit osallistua webinaariin omalta koneeltasi, mutta silloin sinun pitää ilmoittautua alla olevan kutsun linkistä. HUOM ! Molempiin päiviin on oma ilmoittautumisensa !

🎄Metsäterveisin🎄,

Irma, pj


Kutsu webinaareihin 18.–19.1.2021 klo 9–11: Jatkuvapeitteinen ja jaksollinen metsänkasvatus – vastakkainasettelusta yhteiseloon

 
Jatkuvapeitteiseen ja avohakkuisiin perustuvaan metsänkäsittelyyn liittyvää keskustelua sävyttää voimakas vastakkainasettelu. Näin ei tarvitsisi olla. Luonnonvarakeskus (Luke) käynnistää vuoden 2021 webinaarisarjalla, jossa esitellään monipuolisesti tutkimustuloksia jatkuvapeitteisestä metsänkasvatuksesta.
 
Webinaari maanantaina 18.1.2021 klo 9–11
Aiheina puuntuotanto ja kannattavuus sekä ilmasto- ja vesistövaikutukset
 
Webinaari tiistaina 19.1.2021 klo 9–11
Aiheina monimuotoisuus, metsien monikäyttö, metsätuhot ja puunkorjuu
 
Tervetuloa webinaareihin! Kummassakin tilaisuudessa aihetta käsitellään sekä kivennäis- että turvemaiden osalta. Tämänhetkisten tutkimustulosten lisäksi kerromme, missä on vielä tietopuutteita ja mitä tutkimusta Lukessa on näissä meneillään.
 
Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu kumpaankin tai vain toiseen webinaariin täältä. Suosittelemme ilmoittautumista hyvissä ajoin ennen tilaisuuksia.
 
Huomaathan, että ilmoittautuessasi kumpaankin webinaariin, sinun täytyy ilmoittautua kahteen kertaan. Kun olet ilmoittautunut, saat linkin webinaareihin. Tilaisuuden tallenteet ovat katsottavissa kaksi viikkoa tilaisuuksien jälkeen.

Webinaarien tarkemmat ohjelmat julkaistaan tammikuussa 2021.

Lisätietoja:
johtava tutkija, ohjelmajohtaja Mikko Kurttila, puh. 0295 323 262, mikko.kurttila@luke.fi
tutkimusprofessori Jari Hynynen, puh. 0295 322 350, jari.hynynen@luke.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti