torstai 31. joulukuuta 2020

 

Hyvät SaiMelaiset !

Vuoden viimeisenä päivänä aloitamme jo katsella tulevaan vuoteen:

1) Rakas metsäni – Radio Suomi kerää kuuntelijoiden metsätarinoita

Kerro siis metsäsi vaiheista! Kuinka sellaista on sinulle siunaantunut, miten olet sitä hoitanut, millainen olo siellä tulee? Mitä metsäsi sinulle antaa, mitä ottaa? Mikä omistamisessa on vaikeinta, mikä taas hienointa?

Miltä tuntuu kaataa puu, tai jättää pystyyn? Oletko tehnyt oman metsän puista talon tai tilin vai annatko sen olla vain?

Kaikenlaiset metsätyö-, tulistelu- ja kuusenhakutarinat ovat nyt tervetulleita, samoin kuukkelit, kirveet ja kirjanpainajat ja ketä ikinä sinun ja metsäsi väliin mahtuukaan.

Rakas metsäni aloittaa Radio Suomen tiistaiteemojen kevätkauden 5.1.2021 klo 18. Metsätarinoita lueskelee jo valmiiksi niihin pihkaantunut Olli Haapakangas.

Kerro tarinasi täyttämällä lomake linkissä:

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2020/12/29/rakas-metsani-radio-suomi-keraa-kuuntelijoiden-metsatarinoita

Monnon Kari on jo ehtinyt kertoa oman metsätarinansa !

2) Ma 18.1 ja ti 19.1.klo 9-11 Luken (Luonnonvarakeskus)  järjestämä webinaari ” Jatkuvapeitteinen ja jaksollinen metsänkasvatus – vastakkainasettelusta yhteiseloon”.

SaiMe järjestää yhteiset webinaaritilaisuudet jäsenemme  Ilkka Snellmanin Kaakontiedon tiloissa, Hietakallionkatu 2, Sammonlahti (Saimaan vesiensuojeluyhdistyksen talo, 2-kerros).
Ilmoittaudu yhteiseen tilaisuuteen viimeistään pe 15.1 Irmalle ( irmawelling.iwell@gmail.com )  kahvituksen mitoittamiseksi.
 
Joka tapauksessa voit osallistua webinaariin omalta koneeltasi, mutta silloin sinun pitää ilmoittautua alla olevasta linkistä. HUOM ! Molempiin päiviin on oma ilmoittautumisensa !3) Ke 20.1.2021 klo 17  Mhy:n palvelutoimiston järjestää Metsäveroilta-webinaarin mhy:n jäsenille

Ilmoittaudu linkistä:


4) SaiMen vuosikokous to 4.3 pidetään jäsenemme  Ilkka Snellmanin Kaakontiedon tiloissa, Hietakallionkatu 2, Sammonlahti (Saimaan vesiensuojeluyhdistyksen talo, 2-kerros). Aloitamme klo 16:30 kahvituksella ja klo 17 jäsenemme Risto Laukas kertoo 
 ”Metsänomistajan edunvalvonnasta kaavoituksessa”. Vuosikokous alkaa noin klo 17:30 ja päättyy viimeistään klo 19:30.

Yhdistys järjestää maskit osallistujille ja huolehdimme riittävistä turvaväleistä myös.

Lopuksi valoisaa alkua vuodelle 2021  ” Kinkun sulattelu savotalla”-videolla:🍀Irma, pj 🍀

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti