tiistai 9. toukokuuta 2023

 Hei SaiMelaiset!


Nyt jo monet teistä istuttavat taimia.  Hyvä niin, onhan istuttaminen nopein tapa saada uusi metsä kasvun alkuun. Tsemppiä istutustyömaille! 

Kolme juttua tänään:
1) Kuvakertomus la 6.5.2023 Ollinmajan tapahtumasta
2) SaiMen tulevat tapahtumat
3) Whatsapp-ryhmään ilmoittautuminen

Kevätterveisin.
Irma, pj

1) La 6.5.2023 SaiMelaiset olivat metsäretkellä Imatralla oppimassa miten juurikääpää voidaan torjua tehokkaammin ja miten metsänomistaja voi hankkia tokeneille eli hiilidioksiditonneille oman lompakon ja käydä kompensaatiokauppaa. Olipa mukana Tonterin Roopekin ja kuulimme Roopen "out of the box"-ajatuksia.


Kuvakertomus löytyy linkistä:


2) SaiMen tulevat tapahtumat

Ke 7.6.2023 klo 16:30 menemme Metsä Groupille Lappeenrantaan kuulemaan miten  Tapion "Hyvät metsänhoitosuositukset”  on päivitetty ilmastokestävyyden osalta. Isäntänä on markkinointi- ja osaamisasiantuntija Roope Peuralampi. 

Ti 13.6.2023 klo 17 (alustava varaus)  teemme metsäretken Hannu Turkin metsään ja Pätärin talomuseoon Ylämaan Ylijärvelle. Hannun metsässä pähkäilemme tulevia  hoitotoimenpidemahdollisuuksia. Talomuseota meille esittelee jäsenemme Erkki Mäkinen.

3) On toivottu SaiMen WhatsApp-keskusteluryhmää. Nyt perustamme sellaisen. Jos haluat liittyä ryhmään, laita vinkki Irmalle!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti